Over mij

Op de homepage heb je het al kunnen lezen: ik ben Evelien Hauptmeijer en samen met mijn zoon woon ik in het mooie Deventer. Na mijn studie Evenementenorganisatie & Bedrijfscommunicatie aan de NHTV in Breda kreeg ik – toen in mijn ogen – de perfecte baan als communicatieadviseur. Toch dealde ik al snel met de vraag: is dit het nu écht? Word ik hier gelukkig van? Nee dus…

Het roer om

Eraan toegeven bleek lastiger dan gedacht en voelde als falen. Met als gevolg dat ik met een steen in mijn maag naar kantoor ging: hard op weg richting een burnout. Een zoektocht volgde. Ik besloot het roer om te gooien, nam ontslag en vond een andere baan als accountmanager werkgeversdiensten. Wat een verademing. In deze rol kon ik al mijn talenten kwijt. Van het begeleiden van mensen naar de arbeidsmarkt, het opzetten van werkgelegenheidsprojecten, het verzorgen van trainingen tot aan werkgevers adviseren rondom sociaal ondernemen.

Soms gebeuren er in je leven life changing events. Veranderingen die blijvend impact maken op je leven. Zoals een geboorte, overlijden, verhuizing of ziekte. In mijn geval lag dit in de relationele sfeer. Zoals met veel grote veranderingen komen deze zelden alleen. Ik voelde de behoefte de balans weer opnieuw op te maken en was toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik besloot mij om te scholen en te specialiseren in loopbaancoaching. Een logisch vervolg in mijn loopbaan en de verdieping die ik nodig had voor mijn werkgeluk. 

Hoe ik mijn kracht gebruik om jou je werkgeluk te laten vinden

Na 15 jaar ken ik de arbeidsmarkt als geen ander en heb ik al honderden mensen begeleid naar meer werkgeluk. Daar laat ik het natuurlijk niet bij, want ik wil nóg meer anderen helpen.

En dat is ook precies mijn missie: jou – en het liefst heel Nederland – werkgelukkig maken! Hoe zonde om tot je pensioen werk te blijven doen waar je niet gelukkig van wordt?! Nooit meer het gevoel dat dingen je overkomen, maar zelf bepalen welke kant je op wil, omdat je na een loopbaantraject wél weet waar je talenten en drijfveren liggen.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, zorg ik dat ik middels regelmatige bijscholing up tot date blijf op mijn vakgebied en ik ben opgenomen in het register van de NOLOC als Gecertificeerd Register Loopbaanprofessional.

Voor meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring verwijs ik je door naar mijn LinkedIn-pagina.

EVI Coaching

EVI staat voor Energie, Vrijheid en Inspiratie. Kernwaarden die bij mij horen en waarvan ik overtuigd ben dat ze horen bij een gelukkig werkleven. En dat gun ik jou ook. Oké, en het is een knipoog naar mijn eigen naam!

Maak werk van je werkgeluk

Wil je nu echt werk maken van je werkgeluk? Dat is een goed idee, er is geen enkele reden om te wachten. Neem contact met me op en laten we samen bekijken wat ik voor je kan doen!