Organisatie

Investeer in ontwikkeling en laat talent groeien

Maak van jouw organisatie een leer & ontwikkelcultuur voor duurzame inzetbaarheid

Waarom talentmanagement

Talentmanagement is een must voor het succes van jouw organisatie. Door de juiste mensen op de juiste plek te hebben, verhoog je de productiviteit en efficiëntie. Daarnaast zorgt het voor tevreden en gemotiveerde medewerkers, wat resulteert in een lager personeelsverloop en een sterke, positieve organisatiecultuur.

Waar ik jullie mee kan helpen

Talentontwikkeling

Loopbaanbegeleiding vanuit een talentgerichte benadering. Meer plezier is meer succes!

TMA Teamontwikkeling

De TMA Teamanalyse maakt in één overzicht duidelijk hoe het met het team is gesteld en waar ieders talenten liggen. ​

Workshop Werkgeluk

Werkgeluk is meer dan een teamuitje organiseren voor je medewerkers. Organisaties die inzetten op werkgeluk, ervaren meer betrokkenheid, efficiëntie, minder verloop en een lager ziekteverzuim. 

Onboarding

Onboarding gaat verder dan een inwerkplan; door vroegtijdig in te zetten op talentontwikkeling dragen medewerkers actief bij aan de visie en doelstellingen van de organisatie.

Dit zeggen mijn klanten

Hi, ik ben Evelien!

Gecertificeerd Loopbaanprofessional

Hi! Ik ben Evelien Hauptmeijer en woon met veel plezier in het mooie Deventer. Als ik iets doe ga ik er all-in, met hart en ziel. Dat kan alleen als ik energie krijg van wat ik doe. Bergen energie. 

Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen en organisaties te helpen met talentontwikkeling en zo mens en organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

Benieuwd naar het hele verhaal?

SAMENWERKEN

Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen?